سرویس 12 پارچه مُنارک از محصولات جدید زرساب است که جنس بدنه آن از آلومینیوم آلیاژی (دایکاستی) است. ظروف دایکاستی به اشتباه در میان عامه مردم به چدن معروف شده است. حال آن که چدن واقعی آلیاژی از جنس آهن است. برای تهیه این ظروف مواد مذاب آلومینیوم آلیاژی را داخل قالب های فولادی ریخته تا فرم کلی ظروف را به خود بگیرند. حتی دستگیره های این ظروف هم در فرم قالب لحاظ می شود به همین دلیل ظروف دایکاست دستگیره های متصل به خود دارند. بدنه محصولات مُنارک از پوشش تمام گرانیت تولید شده است. روکش دستگیره های این محصول از جنس سیلیکون با کیفیت و با دوام طراحی شده است. از جمله ویژگی های مهم پوشش گرانیت ، عدم وجود مواد مضر و سمی یا شیمیایی است. در نتیجه دیگر نگران سلامت غذایی که در این ظروف پخته میشود نخواهیم بود. به همین دلیل میتوان گفت که قابلمههای گرانیتی یکی از سالمترین ظروف پخت غذا هستند. یکی دیگر از مهمترین مزایای پوشش گرانیت این است که حرارت را به صورت یکپارچه منتقل کرده و در نتیجه احتمال سوختن غذا در آنها به شدت کاهش مییابد.
قابلمه با قطر 20 سانت با درب شیشه ایقابلمه با قطر 24 سانت با درب شیشه ایقابلمه با قطر 28 سانت با درب شیشه ایقابلمه کوتاه با قطر 20 سانت با درب شیشه ایقابلمه کوتاه با قطر 24 سانت با درب شیشه ایقابلمه کوتاه با قطر 28 سانت با درب شیشه ای
گارانتی زرساب:
قبل از اولین پخت سطح داخلی ظروف زرساب را با روغن خوراکی کاملا چرب نمایید. سطوح داخل و خارج ظروف زرساب را با مایع شوینده و ابر شستشو و سپس خشک نمایید. همواره برای پخت در ظروف زرساب از حرارت ملایم و متوسط استفاده نمایید. در صورت نیاز به حرارت زیاد شعله را در سه مرحله زیاد نمایید. از وسایل فلزی برای بهم زدن غذای داخل ظروف زرساب استفاده ننمایید. از بریدن غذا در داخل ظروف زرساب با چاقو یا اجسام تیز خودداری نمایید. از قرار دادن ظروف خالی زرساب روی شعله اجتناب نمایید. پیچ دسته های ظروف زرساب را هر چند یکبار با آچار مناسب محکم نمایید. ظرف داغ را یکباره وارد آب سرد ننمایید. به هیچ وجه از سیم یا پودر های ساینده جهت پاک کردن ظروف زرساب استفاده نمایید.