قبل از اولین پخت سطح داخلی ظروف زرساب را با روغن خوراکی کاملا چرب نمایید. سطوح داخل و خارج ظروف زرساب را با مایع شوینده و ابر شستشو و سپس خشک نمایید. همواره برای پخت در ظروف زرساب از حرارت ملایم و متوسط استفاده نمایید. در صورت نیاز به حرارت زیاد شعله را در سه مرحله زیاد نمایید. از وسایل فلزی برای بهم زدن غذای داخل ظروف زرساب استفاده ننمایید. از بریدن غذا در داخل ظروف زرساب با چاقو یا اجسام تیز خودداری نمایید. از قرار دادن ظروف خالی زرساب روی شعله اجتناب نمایید. پیچ دسته های ظروف زرساب را هر چند یکبار با آچار مناسب محکم نمایید. ظرف داغ را یکباره وارد آب سرد ننمایید. به هیچ وجه از سیم یا پودر های ساینده جهت پاک کردن ظروف زرساب استفاده نمایید.